Tiedä ja voita on interaktiivinen peliohjelma. Voit osallistua suoran lähetyksen peleihin arkisin Nelosella klo 11:50-13:45. Ohjelma myös Facebookissa.

Tiedä ja voita on interaktiivinen peliohjelma

Tiedä ja voita on interaktiivinen peliohjelma

Katsojat voivat osallistua kilpailuun puhelimella ja kilpailla televisioruudussa esitetystä rahapalkinnosta ja kilpailla televisioruudussa ja Facebookissa esitetystä rahapalkinnosta.

Peli on kaksiosainen ja koostuu kilpailulinjasta ja ruututehtävästä.

Kun tiedät vastauksen ruututehtävään, soita ruudussa näkyvään numeroon. Tarkista käytössä oleva numero ja hinta televisioruudulta.

Kilpailulinjalla esitetään ensin yksi kysymys. Vastaa kysymykseen äänimerkin jälkeen oikein ja mahdollisimman nopeasti puhelimen numeronäppäimillä. Mikäli olet ensimmäisen kysymyksen jälkeen kilpailulinjan paras pelaaja tai jaetulla kärkisijalla, saat toisen kysymyksen.

Pelikierroksen aikana oikein vastannut ja samalla nopeimman vastausajan tehnyt pelaaja on kierroksen paras pelaaja. Hänet yhdistetään kierroksen päätyttyä suoraan lähetykseen antamaan vastaus ruututehtävään.

Jos suorassa lähetyksessä pelaajan vastaus ruututehtävään menee oikein, voittaa hän televisioruudulla kerrotun palkinnon.

Peliin voi osallistua täysi-ikäiset henkilöt.

© 2013 - 2024 tiedajavoita.com | Eso TV Hungary Ltd., All rights reserved.


Soita asiakaspalveluun